Angliai professzor lerántja a leplet: a rákos sejteknek van ellenszere!

Mindent gyógyító csodaszer helyett - valódi és természetes eredmények a tumoros betegségeknél.

Megjelent: harmonet.hu 2016.09.03

Már annyi hasznos és szenzációs termék került forgalomba, és velük együtt annyi haszontalan is, hogy egy idő után el sem hisszük, hogy bármi újjal lehetne az egészség-piacon előrukkolni. Ha valami felbukkan, akkor a legtöbben csak legyintenek: 

- Ismét egy csodaszer ami tuti mindent meggyógyít? Ugyan!

Pedig nem kell semmilyen csoda, hogy jó legyen, csak használni kell a természet által kínálkozó lehetőségeket. Ráadásul ezek nem is új felfedezések, hiszen itt voltak mindig is az orrunk előtt. Ami új, az az ismételt hasznosításuk, a tudományos ismeretekkel bővült hatékony felhasználás.

profdanburke1-1.JPGDan Burke, a gyógyszermetabolizmus nyugalmazott professzora, a Research for Nature’s Defence Ltd. egyik vezetője egynapos szemináriumra érkezett Budapestre, a Margitszigeti Grand Hotelbe, ahol bemutatott nekünk két újabb ajándékot: 

Kurkumint és a Salvestrol-t.

A professzor harmincöt éves nemzetközi egyetemi karriert tudhat maga mögött. Ő a metabolizmus, a toxicitás és a gyógyszerek, a környezetben előforduló vegyi anyagok, valamint a természetes vegyületek közötti interakciók szakértője. 

A rák, illetve a betegség felderítése, megelőzése és kezelése – mindig is központi szerepet töltött be kutatói és oktatói tevékenységében. 

A Grand Hotel konferencia termében méltóságteljes hangulat volt, amikor elkezdődött az előadás. A professzor határozott és derűs személye, és a környezet is azt sugallta, ez nem az egyik nagyreményű és "másholnemkapható" MLM-es vitamin készítményről fog szólni. 

A délelőtt folyamán a Kurkumin került reflektorfénybe. 

Nem, nem a kurkuma, hanem az abból készült kivonat, amit a fűszernövények maximum 2-5 % -ban tartalmaznak . Ez a kivonat gyulladáscsökkentő, cukorbetegségben csökkenti a vércukorszintet, hatékony az Alzheimer és Parkinson betegségekben, az autoimmun betegségekben, ízületi gyulladásos betegségekben és antidepresszáns hatása is van. Ami viszont még ennél is nagyszerűbb: a rákos daganatokkal is remekül felveszi a harcot.
Az előadás közben többször volt olyan érzésem, hogy ilyen lehet orvostanhallgatónak lenni, ugyanis a sejt-mechanizmusok működését olyan mélyen megismerhettük, amit az átlagos természetgyógyászati képzésekben nem tanítanak. Ezáltal pedig határozott meggyőződést adott arról, hogy a természet bölcs, és bizony minden problémára adott egy választ.
Olyan finoman és intelligensen gyűri le a beteg sejteket a kurkumin, hogy azt semmilyen mesterségesen előállított vegyület nem tudja utánozni.

Ha valakinek ez nem lett volna elég, akkor ebéd után megismerkedhettünk a Salvestrollal.
Mi is ez Dan Burke professzor szerint: „A legjelentősebb áttörés a táplálkozástudományban a vitaminok felfedezése óta.”

Valójában a zöldségek, gyümölcsök és fűszernövények ellenálló képességének a nektárja. 

Hogyan működik a szalvestrol a gyógyításban? 

A professzor és kutatócsapata felfedezte, hogy a rákos sejtekben található egy enzim, amely az egészséges sejtekben nincs jelen. Ez egy úgynevezett citokrom enzim, a CYP1B1. 
Gerry Potter professzorral együttműködve azt bizonyították, hogy ez a rákos sejtben található enzim, ha szalvesztrol tartalmú tápanyaggal lép kölcsönhatásba, egy olyan méreganyagot termel, amely a rákos sejt elhalásához vezet, úgy, hogy eközben az egészséges sejtek épek maradnak.

Szalvesztrol akkor termelődik, amikor a növények megvédik magukat mindenféle gombák és egyéb káros hatások ellen. Ebből ugye egyenesen következik, hogy manapság ez szinte már nincs jelen a zöldségekben, gyümölcsökben, hiszen nem kell ellenállniuk semminek, mert azonnal lepermetezzük őket!

A bio-gazdaságok által használt növényvédő szerek hálaisten utat engednek a szalvesztrol képződésnek, így ezekben még megtalálható ez a természetes növényi kincs.
A professzor kifejtette, hogy hol tart most a rákkutatás, és milyen hiánypótlóak lennének ezek az anyagok, de bizony arról is beszélt, hogy a hagyományos gyógyászat részéről nem igazán támogatják ezeknek a termékeknek megjelenését. 

eloadas1.jpg


Előadáson kívül elmondta nekem a professzor, hogy ő megelőzésképpen is szedi ezeket a készítményeket, és amikor 3 hétre abbahagyta, feltűnően kevesebb lett az energiája. 
Tehát nemcsak beteg emberekre van jó hatással, hanem megemeli az életminőségünket, amit egyébként manapság nagyon nehezen tarthatunk szinten, ha kizárólag a táplálkozásra szorítkozunk. (Ehhez tudatosan csak bio, természetesen tiszta eredetű élelmiszereket kéne fogyasztanunk. ) 

A nap végére nemcsak megnyugodtam, hogy igenis van már megoldás a leggonoszabb betegségekre is, hanem tele lettem kérdőjellel: 

• Tudják ezt az emberek? 
• Tudja az, akinek erre szüksége van? 
• Miért nem terjed ez gyorsabban? 

Bizony haltak meg a közvetlen környezetemben is rákbetegségben, pedig lehet, hogy lett volna esélyük, ha ezeket a szereket ismerik.

Most mégis nagyon hálás vagyok, hogy itt van, és elért hozzám is ez az információ, és ha ezt olvassátok, akkor már hozzátok is eljutott. Az, hogy sokkal többen megismerjék, pedig attól függ, hogy megosztod-e azokkal, akiket ez az életmentő információ a legmélyebben érint. 

Köszönet Dan Burke professzornak és csapatának!