Szent-Györgyi és a liposzómák

Szent-Györgyi Albert Nobel díjat nyert 1937-ben a C-vitamin felfedezéséért, így ma már mindenki tudja mennyire fontos. Szinte minden állat képes az előállítására, egyes elméletek szerint ezért van az, hogy az állatok kevesebbszer betegednek meg. Ugyanígy működne az embernél is, ha megfelelő mennyiségű C vitamint juttatna a szervezetébe napi szinten.

szentgyorgyi.jpg

Bár számtalan kutatás támasztja alá, a magas dózisú C-vitamin egészségügyi előnyeit, mégis az az elterjed, hogy felesleges, mert amit a szervezet nem használ fel, az úgyis távozik a vizelettel. Ami igaz is, viszont ma már nem egy módszer létezik ennek a problémának a megoldására, ami lehetővé teszi, hogy egészségesek maradhassunk,illetve a gyorsabb felépülésben is segíthet.

Kiváló megoldás erre az Altrient C Lioposzómás C-vitamin, ami tisztán természetes alapanyagokból készült és egy-egy tasak 1000mg C vitamint tartalmaz.

Liposzómás, a hatékony felszívódásért

Liposzómás, tehát egy olyan külső burokkal rendelkezik, ami megegyezik a sejtjeink külső burkával, így könnyen kapcsolódik és ami benne van (esetünkben a C-vitamin) a leghatékonyabban tud felszívódni. Ez az Altrient C esetében 98%.

Természetes

A természet úgy alkotja meg a vitaminokat, hogy mellettük ott vannak a felszívódásukhoz szükséges anyagok is, míg mesterségesen előállított vitaminok estében, amit megveszünk, az csupán a vitamin.

Magas dózisú

Szent-Györgyi napi 1000mg-t fogyasztott egy nap, majd később 4-5000mg, idős korában pedig akár 8000mg-t is, addig a mai javasolt napi bevitel mindössze 60mg, ami kb. az életben maradáshoz szükséges. Szívbetegség, cukorbetegség, rák, bőrproblémák, megfázás, koleszterin, stressz és még sokáig  sorolhatnánk meben tud segíteni a megfelelő dózisú C vitamin az egészségünk megőrzésében.