A RÁK JEGYÉBEN

2017.feb.21.
Írta: tartalmasnok Szólj hozzá!

Kemoterápia és vitaminterápia – biztonságos-e egyszerre végezni mindkettőt?

A legtöbb – ha nem minden – onkológus (rákspecialista) azon a véleményen van, hogy a vitaminok és más tápanyagok csökkentik a kemoterápiás gyógyszerek hatékonyságát. De vajon igaz ez? Valójában erre az elméletre nincs tényleges bizonyíték.

chemo.jpg

(Képforrás: Piyabay.com) 

Tovább

Angliai professzor lerántja a leplet: a rákos sejteknek van ellenszere!

Mindent gyógyító csodaszer helyett - valódi és természetes eredmények a tumoros betegségeknél.

Megjelent: harmonet.hu 2016.09.03

Már annyi hasznos és szenzációs termék került forgalomba, és velük együtt annyi haszontalan is, hogy egy idő után el sem hisszük, hogy bármi újjal lehetne az egészség-piacon előrukkolni. Ha valami felbukkan, akkor a legtöbben csak legyintenek: 

- Ismét egy csodaszer ami tuti mindent meggyógyít? Ugyan!

Pedig nem kell semmilyen csoda, hogy jó legyen, csak használni kell a természet által kínálkozó lehetőségeket. Ráadásul ezek nem is új felfedezések, hiszen itt voltak mindig is az orrunk előtt. Ami új, az az ismételt hasznosításuk, a tudományos ismeretekkel bővült hatékony felhasználás.

profdanburke1-1.JPGDan Burke, a gyógyszermetabolizmus nyugalmazott professzora, a Research for Nature’s Defence Ltd. egyik vezetője egynapos szemináriumra érkezett Budapestre, a Margitszigeti Grand Hotelbe, ahol bemutatott nekünk két újabb ajándékot: 

Kurkumint és a Salvestrol-t.

A professzor harmincöt éves nemzetközi egyetemi karriert tudhat maga mögött. Ő a metabolizmus, a toxicitás és a gyógyszerek, a környezetben előforduló vegyi anyagok, valamint a természetes vegyületek közötti interakciók szakértője. 

A rák, illetve a betegség felderítése, megelőzése és kezelése – mindig is központi szerepet töltött be kutatói és oktatói tevékenységében. 

A Grand Hotel konferencia termében méltóságteljes hangulat volt, amikor elkezdődött az előadás. A professzor határozott és derűs személye, és a környezet is azt sugallta, ez nem az egyik nagyreményű és "másholnemkapható" MLM-es vitamin készítményről fog szólni. 

A délelőtt folyamán a Kurkumin került reflektorfénybe. 

Nem, nem a kurkuma, hanem az abból készült kivonat, amit a fűszernövények maximum 2-5 % -ban tartalmaznak . Ez a kivonat gyulladáscsökkentő, cukorbetegségben csökkenti a vércukorszintet, hatékony az Alzheimer és Parkinson betegségekben, az autoimmun betegségekben, ízületi gyulladásos betegségekben és antidepresszáns hatása is van. Ami viszont még ennél is nagyszerűbb: a rákos daganatokkal is remekül felveszi a harcot.
Az előadás közben többször volt olyan érzésem, hogy ilyen lehet orvostanhallgatónak lenni, ugyanis a sejt-mechanizmusok működését olyan mélyen megismerhettük, amit az átlagos természetgyógyászati képzésekben nem tanítanak. Ezáltal pedig határozott meggyőződést adott arról, hogy a természet bölcs, és bizony minden problémára adott egy választ.
Olyan finoman és intelligensen gyűri le a beteg sejteket a kurkumin, hogy azt semmilyen mesterségesen előállított vegyület nem tudja utánozni.

Ha valakinek ez nem lett volna elég, akkor ebéd után megismerkedhettünk a Salvestrollal.
Mi is ez Dan Burke professzor szerint: „A legjelentősebb áttörés a táplálkozástudományban a vitaminok felfedezése óta.”

Valójában a zöldségek, gyümölcsök és fűszernövények ellenálló képességének a nektárja. 

Hogyan működik a szalvestrol a gyógyításban? 

A professzor és kutatócsapata felfedezte, hogy a rákos sejtekben található egy enzim, amely az egészséges sejtekben nincs jelen. Ez egy úgynevezett citokrom enzim, a CYP1B1. 
Gerry Potter professzorral együttműködve azt bizonyították, hogy ez a rákos sejtben található enzim, ha szalvesztrol tartalmú tápanyaggal lép kölcsönhatásba, egy olyan méreganyagot termel, amely a rákos sejt elhalásához vezet, úgy, hogy eközben az egészséges sejtek épek maradnak.

Szalvesztrol akkor termelődik, amikor a növények megvédik magukat mindenféle gombák és egyéb káros hatások ellen. Ebből ugye egyenesen következik, hogy manapság ez szinte már nincs jelen a zöldségekben, gyümölcsökben, hiszen nem kell ellenállniuk semminek, mert azonnal lepermetezzük őket!

A bio-gazdaságok által használt növényvédő szerek hálaisten utat engednek a szalvesztrol képződésnek, így ezekben még megtalálható ez a természetes növényi kincs.
A professzor kifejtette, hogy hol tart most a rákkutatás, és milyen hiánypótlóak lennének ezek az anyagok, de bizony arról is beszélt, hogy a hagyományos gyógyászat részéről nem igazán támogatják ezeknek a termékeknek megjelenését. 

eloadas1.jpg


Előadáson kívül elmondta nekem a professzor, hogy ő megelőzésképpen is szedi ezeket a készítményeket, és amikor 3 hétre abbahagyta, feltűnően kevesebb lett az energiája. 
Tehát nemcsak beteg emberekre van jó hatással, hanem megemeli az életminőségünket, amit egyébként manapság nagyon nehezen tarthatunk szinten, ha kizárólag a táplálkozásra szorítkozunk. (Ehhez tudatosan csak bio, természetesen tiszta eredetű élelmiszereket kéne fogyasztanunk. ) 

A nap végére nemcsak megnyugodtam, hogy igenis van már megoldás a leggonoszabb betegségekre is, hanem tele lettem kérdőjellel: 

• Tudják ezt az emberek? 
• Tudja az, akinek erre szüksége van? 
• Miért nem terjed ez gyorsabban? 

Bizony haltak meg a közvetlen környezetemben is rákbetegségben, pedig lehet, hogy lett volna esélyük, ha ezeket a szereket ismerik.

Most mégis nagyon hálás vagyok, hogy itt van, és elért hozzám is ez az információ, és ha ezt olvassátok, akkor már hozzátok is eljutott. Az, hogy sokkal többen megismerjék, pedig attól függ, hogy megosztod-e azokkal, akiket ez az életmentő információ a legmélyebben érint. 

Köszönet Dan Burke professzornak és csapatának!

A természet ereje a vegyiparral szemben

Manapság hajlamosak vagyunk megfeledkezni az anyatermészet gyógyító erejéről. Tömjük magunkba a vegyszereket, amik számtalan mellékhatással járnak, amikre újabb bogyókat szedünk, és még újabbakat, szinte jól is lakunk velük, és nem értjük miért nem javul a helyzet.

Pedig számos bizonyíték van arra, hogy a legtöbb, akár nagyon súlyos betegség is nagyon jól reagál, akár nagyon egyszerű természetes szerekre. Sőt, minden orvos tud mondani a praxisából nem egy spontán gyógyulást, amikre abszolút nincs tudományos magyarázat egyelőre. Márpedig ha létezik ilyen, magyarázatnak is lennie kell.

o-outdoor-exercise-facebook.jpg

Tovább

A feszes bőr igazi titka

Egy új vizsgálat eredményei szerint az Altrient® C  feszesebbé teszi a bőrt és csökkenti az apró ráncokat.

1427802607.jpg

 

Egy az Egyesült Királyságban végzett kettős-vak, placebo-kontrollos vizsgálat eredményei azt mutatták, hogy napi 1000 mg vagy 3000 mg Altrient™ C-vitamin bevitele feszesebbé teszi a bőrt és csökkenti az apró ráncokat, akár már 4 hét alatt is.

Tovább

Szépségápolás Altrient® C Liposzómás C-vitaminnal

A bőre már 4 hét után simább, bársonyosabb lesz!

Napi 1-3 tasak Altrient® C Liposzómás C-vitamin gél hasznalatával
Frissesség, lendület egész napra!
Immunrendszere erősödik, közérzete javul, sejtjei regenerálódnak, bőre kisimul.
Hogyan?

A titok az úgynevezett liposzómás kapszulázási technológiában rejlik, amely a jövő technológiája, de már elérhető a jelenben is.
Ezt kínálja a piacvezető LivOn Labs Altrient® termékcsaládja, melynek kiemelkedő szereplője az Altrient® C Liposzómás C-vitamin.
citrus-520794_960_720.jpg

Tovább

A szalvesztrolok - védőpajzs a rák ellen?

A legújabb kutatási eredmények azt mutatják, napjaink étrendjéből sok esetben hiányoznak azok a szervezetünk számára nélkülözhetetlen tápanyagok, amelyek korábban egészségünket védték. A kutatók arra kerestek választ, hogy mik azok az összetevők, amelyek a 100 évvel ezelőtti ételekben még megvoltak és napjainkban már csak töredékük van jelen.

Tovább

Szent-Györgyi és a liposzómák

Szent-Györgyi Albert Nobel díjat nyert 1937-ben a C-vitamin felfedezéséért, így ma már mindenki tudja mennyire fontos. Szinte minden állat képes az előállítására, egyes elméletek szerint ezért van az, hogy az állatok kevesebbszer betegednek meg. Ugyanígy működne az embernél is, ha megfelelő mennyiségű C vitamint juttatna a szervezetébe napi szinten.

szentgyorgyi.jpg

Tovább

Salvestrol - egyszerűen, röviden

A szalvesztrolok a fitoalexinek közé tartoznak, azaz olyan anyagok, amelyeket a növények a gomba-, vírus-  vagy baktériumfertőzések, az UV-fény vagy a különböző rovarok okozta stresszhatások elleni védekezésként termelnek. A szalvesztroloknak az emberi szervezetben ráksejtképződést gátló hatása van. Úgy pusztítják el a daganat sejtjeit, hogy közben az egészséges sejtek sértetlenek maradnak.

Tovább

Szalvesztrol, a rákos sejtek halálát okozó újdonság?

A szalvesztrolok természetben előforduló, metabolikus hatóanyagok, amelyek rákellenes „prodrug”-ként viselkednek, ha a CYP1B1 citokróm P450 enzim metabolikusan aktiválja őket. A szalvesztrolok a fitoalexinek közé tartoznak, és mint ilyenek, a kórokozók jelenlétére válaszul indukálódnak. Fitoalexinként nem sorolhatók be a növényi tápanyagok osztályaiba. Vannak közöttük stilbének, antioxidánsok, fitoösztrogének, más típusaik viszont kívül esnek az említett kategóriákon. A szalvesztrolok rákellenes hatása a CYP1B1-enzim jelenlétében történő anyagcseréjükből ered, nem pedig abból, hogy a növényi tápanyagok valamely csoportjába tartoznak. Ezek az anyagok sajnos jórészt hiányoznak a nyugati étrendből, mert a modern mezőgazdaság, amely gombaölő szerek alkalmazásával minimálisra csökkenti a kártevők kockázatát, ezzel a gyakorlattal a szalvesztrolok létrejöttéhez szükséges körülményeket is minimalizálja.
A szalvesztrolok ezért a biotermesztésű élelmiszerekben fordulnak elő legnagyobb mértékben.

Tovább
süti beállítások módosítása